10 jaar ervaring

Over ons

Als u opzoek bent naar bloembollen of vaste planten van mooie kwaliteit, bent u bij ons aan het goede adres. Wij leveren bloembollen, knollen, wortelstokken, en vaste planten vers van de kweker. Bent u op zoek naar specifieke soorten of wilt u aanvullende informatie? neemt u dan gerust contact met ons op. Na Jarenlange ervaring en uitgebreide kennis geven wij u graag advies. Grote getallen van bloembollen of planten is ook zeker mogelijk, voor prijzen en informatie kunt u mij altijd mailen!

Passie voor bloembollen

Maak kennis met Brenda

Hi, ik ben Brenda, en ik ben moeder van twee prachtige kinderen, Skyler en Hailey. Daarnaast ben ik vaak bij mijn man op de zaak te vinden, waar we iedere dag met prachtige en verse producten mogen werken: namelijk met bloembollen en diverse vaste planten.

Hierdoor is ook bulbs4you ontstaan. Ik ben een hele bezige bij en zit niet graag stil. Ben lekker ondernemend en creëer graag nieuwe producten. Zoals het waxen van amaryllissen.

Alles wordt met zorg en liefde gemaakt, vaak op verzoeken zoals een gerichte huisstijl in de kleuren van het bedrijf. Er is van alles mogelijk en ik denk graag met u mee!

Omdat we dicht bij het vuur zitten, halen we alle dahlia’s, vaste planten, bloembollen, amaryllissen vers bij de kweker vandaan. De producten worden met zorg ingepakt. En ik vind het fijn om internet verkopen toch heel persoonlijk te maken met een bedank kaartje en bij iedere bestelling een extra cadeautje als verrassing te geven.

Zoals al eerder gezegd, er is heel veel mogelijk. U mag mij altijd mailen, appen of bellen. Grotere hoeveelheden zijn beschikbaar op aanvraag.

Waarom Bloembollen kopen bij Bulbs4you

Wij zijn een erkende bloembollen leverancier uit de Bollenstreek. En hebben een groot assortiment aan seizoensgebonden bloemen en vaste planten.

De beste kwaliteit bloembollen, knollen en vaste planten.

Al onze bollen, knollen en vaste planten komen direct bij door ons geselecteerde topkwekers vandaan.

Veilig online shoppen

Bij ons winkelt u gegarandeerd veilig en gemakkelijk. Uw bestelling krijgt u binnen een aantal werkdagen thuisbezorgd.

De leukste cadeau’s en relatiegeschenken

In ons assortiment hebben wij een aantal cadeau artikelen. Maak mensen in uw omgeving blij met een mooi cadeau.