Gratis zending vanaf 50,- binnen NL

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Bloemen

Lentebloeiers

Lentebloeiers geven uw tuin in het voorjaar de kleur en warmte waar u na de winter behoefte aan heeft. De bloembollen voor deze lentebloemen plant u voor de vorst in het najaar, meestal in de maanden tussen september en december.

Lentebloeiers kopen?

U wilt zo vroeg mogelijk in het jaar een mooie tuin om weer helemaal in de stemming te komen. Onze lentebloeiers zijn dan ook een mooie beloning van alle inspanning in de herfst! Kies uit een uniek assortiment van prachtige bloemen, zowel van pure Hollandse aard tot aan exotische herkomst. Denk bijvoorbeeld aan de tulp (tulipa), een plant waar Nederland echt om bekend staat. Kies uw favoriet!

Plant ze voor de vorst

Lentebloeiers hebben de vorstperiode nodig om zich onder de grond te ontwikkelen in hun bloembol. Daarom is het verstandig om ze in het najaar, wel voor de eerste vorstperiode aanbreekt, te gaan planten. Tijdens de winter kun je ze het beste goed verzorgen met voldoende water. Dan weet je zeker dat je in het voorjaar van je nieuwe lentebloemen kunt genieten!

Lentebloeiers zorgen voor vrolijkheid, kleuren en geuren

Begin het nieuwe voorjaar goed met onze lentebloeiers! Het voorjaar is het ideale moment om die nare winterdepressie te doen vergeten. Doordat het buiten weer langer licht wordt en de temperaturen weer omhoog gaan, ontkiemen de lentebloem bollen en komen ze tevoorschijn. Het resultaat? Veel kleuren en geuren in je tuin of op het balkon. Geniet van onze unieke lentebloeiers als de tulp, de hyacint, krokus en de witte druifjes.

Meer weten over lentebloeiers? Stel gerust uw vraag aan Bulbs4you door een e-mail te sturen naar info@bulbs4you.nl.

Zodra het seizoen voor lentebloemen begint, zullen wij ons assortiment hier uiteraard op aansluiten.