Gratis zending vanaf 50,- binnen NL

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Bloemen

Winkelen

Bloembollen kopen doe je bij Bulbs4you

Je tuin, balkon of veranda verdient meer. Door bloembollen te kopen geef je veel meer kleuren, geuren en leven aan je tuin. In ons assortiment kun je de mooiste zomerbloeiers, lentebloeiers en vaste planten vinden. En om het helemaal af te maken, kun je zelf ook aan de slag met de leukste accessoires om jouw bloemen straks een mooie plek te geven. Bekijk snel ons assortiment en begin met bloembollen kopen!

Onze bloembollen komen uit de Bollenstreek

Denk je aan de Bollenstreek, dan denk je al gauw aan bloembollen. Bulbs4You zit middenin deze internationale bekende streek en werkt samen met lokale bloembollen kwekers. Zo weet jij in ieder geval dat als je bloembollen koopt, ze altijd van de lokale kweker afkomstig zijn. Wel zo fijn om te weten! Zo kunnen wij zo duurzaam mogelijk jouw favoriete bloembollen verzenden.

Kies uit verschillende categorieën

Bloembollen kopen maken wij heel gemakkelijk voor je. Overal op onze website kun je gemakkelijk naar allerlei categorieën toe. Hieronder sommen we ons aanbod voor je op:

  • Lentebloeiers – Deze bloembollen zijn vanaf september verkrijgbaar en dienen voor de eerste vorst van het jaar in de grond geplant te worden. Zo krijg je in de lente de eerste mooie kleuren in je tuin!
  • Zomerbloeiers – Deze bloembollen zijn vanaf februari verkrijgbaar en dienen tegen het begin van de zomer in de grond geplant te worden. Zo krijg je in de zomer een waar kleurfestijn in je tuin!
  • Vaste planten – Deze planten zijn het hele jaar door te verkrijgen en ze worden geleverd als bare rooted planten. Dat betekent dat deze planten met een kale wortel uit de grond worden gehaald voor verzending.
  • Relatiegeschenken – Wij houden ervan om persoonlijke en exclusieve geschenken voor onze klanten te maken
  • Accessoires – Ga zelf aan de slag met decoratie door de unieke vaasjes en tuingereedschap van Bulbs4you!

Bloembollen kopen? Gemakkelijk, snel én vertrouwd bij Bulbsyou! Bij vragen neem gerust contact op met ons via +31646192422 of stuur een mailtje naar info@bulbs4you.nl.

bloembollen kopen direct van de kweker in bollenstreek